Aankondiging: HopfenLiebe Bier Portretten

Eens te meer een kleine bier-aankondiging. Behalve actuele vraagstukken over de bier scène, interviews, boekbesprekingen en tips, zal er binnenkort iets nieuws komen: HopfenLiebe bier portretten.

Bier portretten zijn vergelijkbaar met bier testen en proef berichten, maar wij willen geen cijfers of punten verdelen. In plaats daarvan willen wij rapporteren over het bier, wat het inhoudt, hoe het overkomt en hoe het smaakt. In het einde is bier toch een kwestie van smaak en iedereen zal zelf moeten oordelen of hij/zij het bier goed vindt.

Er zullen portretten over bieren uit de Craftbier scène komen, over traditionele brouwerij bieren, regionale bieren en nieuwe bieren. Het doel daarbij blijft altijd hetzelfde: We willen met het portret informeren en inspireren.

 

Heb je ideeën en tips welke bier een portret verdient? Zeg het maar!

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.